La candidatura municipal Gent de Sant Boi-CUP-PA creiem fermament en la desprofessionalització de la política, és per això que els nostres regidors retornen el seu sou a la candidatura i aquest és reinvertit en el poble a través de diverses iniciatives tal com la “ImPuríssima” o el suporta campan yes de defensa del territori, antirepressives, etc. Enguany, hem decidit avançar un pas més i engegar un procés participatiu per tal de retornar aquests diners, que considerem propietat del poble, a projectes que serveixin per fer de Sant Boi un millor lloc on viure.

A partir de l’1 de març engega Millorem Sant Boi, una iniciativa que neix amb l’objectiu de finançar econòmicament aquells projectes d’entitats o particulars guiats per criteris

de justícia social, solidaritat i inclusió.

A través de les categories Cultura, Medi ambient i urbanisme i Altres lluites socials es retornaran un total de 3.000 euros a entre 3 i 6 projectes locals innovadors, originals i transformadors.

Els finalistes sortiran d’una votació popular i, posteriorment, un jurat format per membres de l’assemblea i persones del món associatiu, atorgaran els premis.

Les bases de Millorem Sant Boi les podreu trobar a http://www.gentdesantboi.info, així com a les nostres xarxes socials. Per a més informació ens podeu escriure a millorem@gentdesantboi.info

[Març] Millorem Sant Boi!