El veí de L’Hospitalet Pedro Álvarez va morir fa 25 anys pel tret de pis­tola d’un policia, en presència de la seva parella. Aquesta va descriure perfectament el policia (només es va equivocar en un número de la ma­tricula del cotxe) i el va reconèixer en el moment de la seva detenció. No es va ordenar cap investigació. Cinc dies després, el policia va que­dar en llibertat. Són fets que fa 25 anys que es denuncien. Una vergo­nya i una prova que la justícia només funciona a favor dels de sempre.

Al Ple Municipal de Sant Boi de desembre del 2016, la moció pre­sentada pel nostre grup municipal per l’aclariment del seu assassinat i contra la impunitat policial va tenir el vot a favor de tots els grups del Ple excepte de Ciudadanos.

El passat 10 de juny es va iniciar una campanya per posar el seu nom a la plaça on va ser assassinat. Des de Gent de Sant Boi donem suport a la dita campanya.

Les injustícies i la impunitat (fons voltor, especulació immobiliària, pre­carització laboral, retallades en edu­cació i salut, Llei mordassa…), com en tants altres casos, ha triomfat.

Continuarem lluitant per la demo­cràcia i la justícia, contra la màfia po­lítica i empresarial, i recordem que sempre ens quedarà la memòria: ens diuen combatre és de bojos, ser feli­ços obeint.

[Estiu] Contra la impunitat