Sant Boi contra VOX i el feixisme

Demà 20 d’octubre el partit d’extrema dreta VOX celebra en un equipament municipal de Sant Boi. Com a resposta, s’ha organitzat un dinar popular contra el feixisme desd de molts i diversos partits polítics i entitats socials i veïnals de la vila (com la CUP, Esquerra Sant Boi, ANC Sant Boi, CDR Sant Boi, Endavant Baix Llobregat, Casal cultural La Fera Ferotge, Restaurant Duff, Bar Knya, Arran, Comunistes, Unitat contra el feixisme i el racisme, Associació Amics de l’Ateneu, Festa Major Alternativa Sant Boi, AEIG Sant Ramon Nonat, Gent de Sant Boi, Jovent Republicà Sant Boi, Deskartats, Último Rekurso…)

La matinada del 18 al 19 d’octubre, però, han aparegut per Sant Boi diverses pintades amençant una veïna de la vila i mlitant de la CUP amb lemes com España no olvida, Tabarnia no olvida i Fuck CDR, acompanyades de simbologia feixista i nazi com creus celtes i acompanyant-ho del nom de la veïna en qüestió (adjuntem fotografies).

Una d’aquestes pintades, alhora, ha aparegut a la façana de l’edifici de casa d’aquesta militant, buscant intimidar-la i fer que aturi en la lliuta contra el feixisme i per la llibertat de totes.

És la tercera vegada que aquesta veïna pateix les pintades feixistes amenaçant-la, i tot i haver-se denunciat a Mossos, aquestes amenaces resten impunes.

Com a rebuig a aquest actes deplorables i indignes convoquem una roda de premsa per denunciar-ho, on hi participaran Vidal Aragonés, diputat de la CUP-CC, Mireia Suero (d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme), Catalunya en Comú i Laure Vega (CUP Sant Boi) i Xavier Pedrós (president de la Fundació Marianao).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s