La CUP Sant Boi davant l’enèssim atac feixista a la nostra militància

La setmana passada una companya de la CUP va rebre l’enèsima amenaça per part dels feixistes que volten per la nostra vila. D’ençà que fa set anys tres militants de la CUP Sant Boi van ser sotmeses a judici per denunciar públicament les proclames racistes de PXC, no han sigut poques les mostres d’odi contra elles. Des de l’11 de setembre de l’any passat, les amenaces contra aquesta companya en particular s’han tornat més explícites: publicació de dades personals a les xarxes socials, pintades amb símbols feixistes i, per últim, la pintada que avui ens ocupa. Davant una de les entrades de l’Ateneu Santboià, espai on milita, el seu nom complet, “FUCK CDR” i l’advertència “España no olvida“. Des de la CUP Sant Boi, malgrat vulguin personalitzar l’odi, els hi volem recordar que si ens toquen a una, ens toquen a totes, que davant els càntics de mort que han entonat durant més de 80 anys nosaltres no ens arronsarem.

Que davant la impunitat judicial de la qual gaudeixen, la resposta serà sempre clara, contundent i popular.
“España no olvida” diuen, però l’estat espanyol ha oblidat convenientment l’assassinat de Guillem Agulló, els ultres de Blanquerna, els atacs terroristes a la clínica Dexeus per part de regidors de PxC, la ignomínia del Tribunal Constitucional que va emparar la llibreria Europa i els centenars d’agressions arreu del país comeses pels habituals de les manifestacions de Societat Civil Catalana.

 

No esperàvem pas res millor d’aquesta Espanya que va escollir construir la seva democràcia sobre les restes de republicans que encara esperen ésser identificats. Ho sabem, el que l’estat espanyol no oblida és la seva vinculació a la dreta rància, violenta i colpista que a voltes s’enfunda casaques militars i a voltes trajo i corbata.
Per això, davant el seu oblit discriminador, davant la llei del silenci imposat, davant la impunitat dels criminals de sempre, la resposta col·lectiva i el coratge constant.

 

Deia Josep Maria Esquirol “la gent senzilla ho ha sabut sempre: paga la pena resistir” i així ho farem. Resistirem un a un els seus atacs amb el somriure imbatible, ells han heretat l’horror però nosaltres la vida i la més digna de les consignes: un “No passaran!” après d’avis i àvies que comprenen millor que ningú perquè retrocedir no és una opció.
Malgrat els seus atacs, seguim i seguirem, segures que us trobarem amb nosaltres en aquest camí.

7 de febrer del 2018
Sant Boi de Llobregat, Països Catalans

2 pensaments sobre “La CUP Sant Boi davant l’enèssim atac feixista a la nostra militància

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.